Dette er en sponsoreret artikel fra Icopal

Glasrækværk til havens herligheder

Med et glasrækværk kan man nyde livet på terrassen i læ for det evindelige danske blæsevejr. Samtidig giver glasafskærmningen direkte udsyn til havens herligheder.

Det er Icopal, der lancerer det flotte glasrækværk på det danske marked.

Vi har haft stor succes med Icopal Glasrækværk på andre markeder, og nu introducerer vi løsningen i Danmark. Den henvender sig til både tømrermestre og gør det selv-folk” fortæller Flemming Adolfsen, salgsdirektør i Icopal.

Læs også: Eksperter skeptiske over for lovkrav om indbrudssikring

Skærmer vinden

Ifølge ham kan glasrækværket bl.a. anvendes som vindafskærmning rundt om terrassen. Han pointerer, at produktet er Icopals svar på forbrugernes voksende fokus på at skabe et stadig mere komfortabelt udemiljø.

Vi kan se, at folk bruger flere og flere penge på udemiljøer. I det hele taget er det en klar trend, at man vil gøre det så behageligt som muligt at opholde sig udendørs. Det er den trend, vi imødekommer med glasrækværket” siger han.

Icopal rækværk

Ekstra opholdsrum

Flemming Adolfsen understreger, at en af de store udfordringer i Danmark, i forhold til at skabe et behageligt udemiljø, er den megen blæst.

Med et glasrækværk skaber man en enkelt og elegant vindafskærmning, som gør, at man kan opholde sig længere tid i sit udemiljø og nyde det mere. Derudover giver afskærmningen direkte udsyn til havens herligheder” fastslår han og fortsætter: ”Rækværket giver øget rumfølelse i og med, at terrassen bliver indhegnet. Det er faktisk som at få et ekstra opholdsrum koblet på huset” siger han og tilføjer ”at rækværket egner sig lige godt til brug indendørs som udendørs”.

Læs også: Sådan slipper du for fluer ude som inde

Sikker løsning

Flemming Adolfsen fortæller videre, at sikkerheden har haft højeste prioritet i udviklingen af Icopal Glasrækværk.

Vi har gennem design og materialevalg skabt en meget sikker løsning. Rækværket er godkendt til montering op til seks meter over terræn, og det er udført i klart, hærdet og lamineret sikkerhedsglas, som sikrer, at personer ikke kan falde igennem glasset, og at glasset ved et eventuelt brud ikke falder ned og gør skade”.

Læs også: Vil du af med flisepest?