Smukke og bæredygtige forårskrukker i terracotta

Forårskrukker kan omsider plantes til og stilles ud på terassen – og der findes masser af forårsblomster der kan tåle en smule frost.

Så er foråret endelig på vej, og det er tid til at få vinteren ud af haven og få skabt forårsstemning i stedet. Den bedste måde at gøre dette på, er ved at finde havekrukkerne frem og plante dem til med smukke forårsblomster.

Læs også: Blomster i krukker

Hos import- og engrosfirmaet Grama Design har man specialiseret sig i smukke, enkle og tidløse krukker, som passer perfekt til den skandinaviske stil.

Krukkerne er håndlavede og fremstillet i en smuk chokoladebrun farve, som spiller godt op til havens øvrige farver, uden at stjæle billedet fra planterne i krukkerne.

Find en god solrig plads foran huset eller på terrassen. Disse steder er velegnet til forårskrukker eller smukke krukkesamlinger, og man kan hurtigt og tidligt få en dejlig forårsstemning i haven.

De smukke terracotta krukker fra Grama Design er bæredygtigt produceret. Leret til krukkerne stammer fra Mekong Deltaet i Vietnam, hvor det bliver gravet ud af rismarkerne. Alle krukkerne bliver lavet i hånden, hvorfor hver enkelt krukke er unik.

Ved brænding af krukkerne bruges der meget energi, men Grama Designs leverandører bruger risskaller, som er et affaldsprodukt fra risproduktionen, som brændsel i krukkeproduktionen.

Efter brænding bliver asken bragt ud til rismarkerne, hvor den bliver brugt som gødning.

Hent mere inspiration på www.gramadesign.dk.

Læs også: Skønne sarte narcisser

Tekst  Drama Design

Foto  Grama Design