Dette er en sponsoreret artikel fra Terrassevarmer.dk

Vælg den rigtige terrassevarmer

Den danske sommer er dejlig og lys, men alle ved, at den har sine luner og ikke altid er så varm, som vi kunne ønske os. Derfor er en terrassevarmer et velkomment tiltag på de fleste danske terrasser. Men hvilke muligheder har du for at skabe varme, stemning og hygge og hvilken løsning skal du vælge til dine behov. Læs med og bliv klogere.

Romantikeren med masser af strålevarme

Bålfad, lerpejs, eller støbejernspejs giver dig mulighed for åben ild med velduftende brænde og knitrende flammer. Et par strategisk placerede ildfade skaber en fantastisk stemning og er en god varmekilde efterhånden, som tusmørket falder på.
Ler- eller støbejernspejsen giver ligeledes mulighed for åben ild, men er nemmere at placere helt tæt på selskabet. Når støbejernspejsen først er varmet op, giver den en fantastisk strålevarme i timevis. Støbejernspejs og -fade kan tåle at stå ude hele året. Patinaen betyder kun, at de bliver smukkere med årene. Se f.eks den dekorative støbejernspejs., som passer perfekt på den afslappede og romantiske terrasse.

Læs også: Skal vores terrassedør udskiftes?

Den strømlinede og effektive

Den gasbaserede terrassevarmer med den karakteristiske paddehat er en klassiker på de danske terrasser og cafeer. Den giver en fantastisk varme, men kan også være en anelse dyr i drift. Til gengæld kan du nu få et mere elegant alternativ i form af Polo Plus, der er den nyeste topmodel fra tyske Enders. Her får du en lille, praktisk, gasbaseret terrassevarmer, der kan stå under en markise, parasol eller på altanen. Gasflasken kan skjules i beholderdækslet under terrassevarmeren. Her får du en varmeoplevelse i øjenhøjde med en smuk flammerød top samt udsøgte rustfrie materialer og alle tænkelige sikkerhedsforanstaltninger. Den er det perfekte valg – under markisen på den strømlinede terrasse.

Den praktiske og app- eller fjernstyrede

Dit tredje alternativ på terrassen er den praktiske, lille, infrarøde el-terrassevarmer. Terrassevarmeren kan placeres, lige hvor du har lyst. Her får du en vidunderlig strålevarme, når du sidder i lampens skær. Som en forårsdag i solen. Den nye SOLO fra terrassevarmer.dk opvarmer hele 10 kvm. Den leveres med integreret Bluetooth-teknologi, der betyder, at du kan betjene den via en app på din smartphone eller en fjernbetjening. Her får du en varmer, der tænder hurtigt, er vind og vandtæt, billig i drift, giver en vidunderlig varme og er lige til at montere der på væggen, hvor den giver det bedste resultat. Det perfekte valg under halvtaget eller markisen på den terrasse, der bliver brugt flittigt.