Dette er en sponsoreret artikel fra Lito Byg

Få din udestue til at emme af kvalitet

Udestue eller vinterhave?

Drømmer du om at bygge værdifulde kvadratmeter til din bolig, så er der alt mulig grund til at vælge en samarbejdspartner med tilbygning som speciale. Det giver de optimale forudsætninger for at udleve drømmen om en harmonisk, smuk, gennemtænkt løsning, der skaber glæde langt ind i fremtiden.

Nogle gange har danskerne behov for reelle ekstra kvadratmeter til nye eller voksende familiemedlemmer. Andre gange er det ønsket om opbevaring eller dugfri parkering af bilen, der trækker. Men når det gælder tilbygning, så tænker de fleste danskere på en udestue eller vinterhave, der kan lukke lyset ind og forlænge ikke bare hver eneste sommeraften, men også sommersæsonen som helhed. Og uanset, hvad du drømmer om, så findes der næppe en samarbejdspartner, der gør det så let og smukt at udvide kvadratmeterne som LITO BYG i Ringsted.

Læs også: Vild med drivhuse

Tilbygning LITO BYG

Hvad skal du gå efter?

Er du på jagt efter en udestue eller vinterhave, så er det bedste råd at slå vejen forbi LITO BYGs lækre udstillingslokaler i Ringsted. Her har virksomheden samlet en lang række løsninger, designs, materialer og teknologier, der kan inspirere og udfordre dig. Ligesom du kan trække på medarbejdernes omfattende ekspertise, når det kommer til at vælge de rette materialer og designe og udtænke den helt rigtige tilbygning.

Det kan være, at du vil starte med den geniale Solarlux glasoverdækning, hvor du med det samme eller på et senere tidspunkt vil supplere med foldedøre hele vejen rundt. Det kan være, at du ønsker en løsning, der går fuldstændig i ét med husets linjer og designtanker. Uanset hvad kan LITO BYG hjælpe. Blandt andet med at visualisere de løsninger I kommer frem til i fællesskab på virksomhedens tegnestue. Det sikrer, at du er i trygge hænder hele vejen igennem, og at det ender med den gennemarbejdede løsning du og din bolig fortjener.

Læs også: Undgå at vinteren dræber dine sarte planter

Atrium plus LITO BYG

Totalbyg, medbyg eller selvbyg

En tilbygning fra LITO BYG vil altid være unik, fordi virksomheden sørger for at aflæse og tilpasse hvert design til den enkelte bolig, samtidig med at alle materialer er i en gennemtestet og udsøgt kvalitet, så de løser og løfter de opgaver de skal år efter år. Dermed er du sikker på at få smukke, holdbare kvadratmeter. Det unikke er dog, at du selv kan bestemme, hvor meget du vil deltage i at gøre drømmen til virkelighed. Vælg totalbyg, hvis du vil slippe alle tøjler og lade LITO BYG om alt fra opmåling, til byggetilladelse til den færdig løsning. Vælg medbyg, hvis du selv vil klare en række opgaver som fx fundamentstøbning eller vælg selvbyg, hvis du er tryg ved at få tegninger og materialer leveret med udførlige anvisninger. Det er op til dig. Det vigtigste for LITO BYG er, at du bliver glad for den løsning, du har valgt.

LITO BYG Glastilbygning Akzent plus

Du finder en præsentation af en lang række forskellige typer tilbygninger, carporte, udestuer og vinterhaver på Frejasvej 35, 4100 Ringsted, men du kan eventuelt starte med at gøre dig tanker om din tilbygning på www.litobyg.dk, hvor du også kan se en lang række af de løsninger virksomheden har stået bag.

Læs også: Undgå at vinteren dræber dine sarte planter


Tekst  Lito Byg

Foto  Lito Byg