Dette er en sponsoreret artikel fra Bosch Climate Partner

Fyr og flamme med stil

Tidligere har gasfyr og varmepumper altid været noget, man gemte af vejen i bryggerset på grund af det lidt kedelige design. Nu introducerer Bosch en serie af stærke nyheder på området, hvor høj funktionsdygtighed går hånd i hånd med en flot fysisk fremtoning.

Bosch har altid været på forkant med udviklingen inden for en lang række produktområder, og med virksomhedens nyeste modeller inden for gasfyr og varmepumper fortsætter tendensen.

Serien hedder Smart. Design. og manifesterer sig i varmeløsninger, som både opfylder deres primære funktion og samtidig er en gevinst såvel økonomisk som visuelt og miljømæssigt.

Læs også: Sådan styrer du varmen i dit sommerhus med app og sms

Gasfyrene fås både som gulvstående og vægophængte modeller i sort og hvid, og som de nye jordvarmepumper og luft-/vand varmepumper præsenterer de sig sjældent eksklusivt i aluminium og hærdet glas med elegant styring.

Under Smart. Designs. smukke ydre gemmer der sig i hvert tilfælde højteknologiske state-of-the-art varmegivere.

Ideel indeklima konstant

Gasfyret Condens 9000i WM er således det første af sin art på markedet, som er klassificeret med systemenergimærket A+, når det kombineres med klima-/rumstyringen CW400.

Fyret arbejder inden for et spænd af 10 til 100% af den maksimale varmeeffekt, og opvarmningen af hjemmet reguleres af temperaturen inden- og udenfor, hvilket sikrer et behageligt indeklima året rundt og giver en god energibesparelse til gavn for både naturen og privatøkonomien.

Varmtvandsbeholderen i Condens 9000i WM rummer 150 liter, hvilket er nok til at dække langt de fleste husstandes behov og samtidig sikre en god varmtvandskomfort.

Beholderen er i øvrigt integreret med fyret i en kompakt og pladsbesparende enhed, der let og smidigt lader sig tilpasse, hvad enten det gælder førstegangs­montering eller udskiftning af eksisterende anlæg.

Læs mere om det gulvstående gasfyr Condens 9000i WM her eller få flere informationer om den vægophængte model Condens 9000i W her.

varmepumper

Betjenings- og brugervenlighed

En anden unik feature ved fyret er app’en ProControl, der kan downloades fra App Store eller i Google Play.

App’en gør det muligt at kontrollere de vigtigste funktioner over internettet via smartphone eller tablet, så man med et tryk eller to på den lettilgængelige brugerflade kan regulere temperaturen samt tænde og slukke for varmeprogrammet, når man er væk fra hjemmet.

Skulle der opstå en fejl, får man desuden tilsendt en besked med det samme.

Læs også: Spar penge på dit varmeforbrug

Pumpe med grøn power

En af de seneste landvindinger inden for jordvarmepumper lancerer Bosch nu også i form af Compress 7000i LWM.

En jordvarmepumpe er i forvejen den mest energieffektive af alle varmepumpemodeller, og med Compress 7000i LWM er man garanteret varmt vand året rundt, samtidig med at man handler såvel økonomi- som miljøvenligt.

Sådan sparer du energi og penge med jordvarmepumpen Compress 7000i LWM.

Compress 7000i LWM henter energi fra sol og vind og leverer i gennemsnit 5,2 gange så meget energi i forhold til den strøm, den bruger.

Med den indbyggede 190 liters varmtvandsbeholder og varmepumpens SMART-regulering styres det varme brugsvand på den optimale måde.

Opvarmes boligen med olie eller el, vil der kun være yderligere fordele forbundet med at skifte til en jordvarmepumpe.

varmepumper

Passer perfekt til alle huse

Også når det gælder luft-/vandvarmepumpe, er der godt nyt fra Bosch.

Compress 7000i AW hører således til blandt de mest energieffektive varmeløsninger, der findes, og matcher såvel ældre som nyere huse til fuldkommenhed.

Der skal hverken påfyldes olie, piller eller andet brændbart materiale, hvorfor der heller ikke finder lokal udledning af skadestoffer sted.

Hvad den økonomiske gevinst angår, indeholder luft-/vandvarmepumpen de nyeste og mest innovative komponenter til reduktion af energiforbruget.

Dermed kan alle med det nye firkløver fra Bosch sikre sig en varmeløsning, der luner gevaldigt i såvel huset som på budgettet.

Store besparelser for både dig og miljøet med luft-/vandvarmepumpe Compress 7000i AW.

 

varmepumper