Dette er en sponsoreret artikel fra Heatsave

Spar op til 65% af opvarmningsbudgettet med en varmepumpe

NYHED! Gree Varmepumpe er blevet rigtig godt modtaget i Danmark.

Siden introduktionen af Gree Varmepumper i Danmark er det gået rigtigt stærkt hos importøren HeatSave Nordic i Hørsholm. ”Vi modtager dagligt anmodninger om at blive forhandler af vores produkter, hvilket vi er stolte af” siger Christian Kobber fra HeatSave. Når vi så spørger om, hvorfor de gerne vil forhandle vores produkter, er det typiske svar, at installatøren hører godt om os fra andre installatører. “Bedre anbefaling kan man vel ikke få“, siger Christian Kobber. I dag findes der således installatører/forhandlere af Gree over hele landet.

Læs også: Husets alder bestemmer din varmeregning

Christian Kobber fra HeatSave udtaler ”Vi er stolte over at kunne repræsentere et så stort og velrenommeret mærke som Gree i Danmark”. Ved flere besøg på fabrikken har vi ved selvsyn kunne konstatere, at produktion og materialevalg er kompromisløs. Ydermere har vi set, hvor mange tests hver enkelt pumpe gennemgår, inden den frigives fra fabrikken. ”Det giver både tryghed hos os som importør, men så sandelig også hos forbrugeren” slutter Christian Kobber.

HeatSave har mange års erfaring indenfor varmepumper, hvilket har givet stor viden omkring dimensionering og ikke mindst installation. Af samme årsag sælger vi kun Gree varmepumper til installatører med KMO-uddannelse. ”Du kan have nok så gode varmepumper, men hvis ikke installatøren ved, hvad han har med at gøre, så kan og vil der opstå problemer” siger Christian Kobber og fortsætter ”Vi ønsker, at kunden skal have en god oplevelse med deres nye varmepumpe og det sikrer vi simpelthen ved kun at henvise til erfarne KMO installatører, som sikrer lovmæssig korrekt installation”.

I starten introducerede vi tre forskellige luft/luft varmepumper. Programmet er siden udvidet kraftigt til et bredt spektrum af både luft/luft og luft/vand varmepumper. Flere af modellerne leveres med indbygget WiFi, så det kan tilsluttes et trådløst netværk og styres via f.eks en smartphone.

Læs også: Hvad koster opvarmning af huset?

Gree, som er verdens største specialproducent af varmepumper, har mere end 70.000 medarbejdere. Heraf er godt og vel 8.000 ingeniører, som konstant udvikler og forfiner varmepumpeteknologierne. Derfor har Gree mere end 5.000 innovative patenter på samvittigheden. I dag bruger mere end 300 mio. mennesker verden over løsninger fra Gree, som sælger deres varmepumper i mere end 200 lande – og nu også i Danmark.

Med Gree’s enorme program indenfor varmepumper findes der stort set ikke den opgave, vi ikke kan løse. Det er alt lige fra det lille sommerhus til store lagerhaller og kontorlejemål.

Alle Gree varmepumper har gennemgået de skrappe EU regulerede tests og hvis de ikke pt. er på EnergiStyrelsens Varmepumpeliste, så kommer de det indenfor kort tid. De vil dog alle være berettigede til energitilskud.

Evt. spørgsmål rettes til: HeatSave 44 220 340 eller www.heatsave.dk.