Dette er en sponsoreret artikel fra Borup Kemi

Sådan undgår du striber ved vinduesvask

Vinduesvask bliver lettere og resultatet bedre med Vileda´s Windomatic

Den nye kombination af Borup Kemi’s Power Vindues Sæbe og Vileda’s WindoMatic gør det nu meget nemt at undgå striber ved vinduesvask.

Det umuliges kunst er nu blevet pærelet

Borup Kemi og Vileda har udviklet en kombination af sæbe og udstyr, der gør det meget let at vaske vinduer helt uden striber.

Alle kan vaske et vindue med et resultat, der er 98 procent perfekt. Det er de sidste to procent, der er kunsten og er altafgørende for, om ruden får et flot og skinnende rent udseende helt uden striber.

Men nu er kunsten blevet helt folkelig. En ny kombination af sæbe og udstyr gør det nemlig muligt for hvem som helst at opnå et 100 procent perfekt og professionelt resultat.

Det er Borup Kemi og Vileda, der har udviklet nye løsninger til denne tidligere så umulige opgave. Og anvendt i kombination resulterer de i vinduespudsning med en imponerende finish.

Bidraget fra Borup Kemi er en ny speciel skummende sæbe, der er ideel til vask af vinduer. Sæben hedder Borup Power Vindues Sæbe og opløser effektivt alle de former for snavs, der typisk sidder på en vinduesrude. Den skummende konsistens bevirker, at sæben ”hænger ved” og er meget nemmere at arbejde med end alle de hjemmelavede sæbeblandinger, der hurtigt løber ned ad ruden. Borup Power Vindues Sæbe kan anvendes både indvendigt og udvendigt på husets vinduer samt på bilruder.

vinduesvask
Fjernelsen af sæben kan foretages på en helt ny måde med WindoMatic, der er en ny elektrisk vinduesskraber fra Vileda. WindoMatic kan hurtigt og effektivt opsuge og fjerne al skummet og vandet, og den efterlader en skinnende ren rude – helt uden striber. Hemmeligheden er, at WindoMatic suger i hele skraberens bredde, og at hovedet er fleksibelt og bøjeligt, så den nemt kan komme til overalt – også i hjørnerne og ved kanterne.

Borup Power Vindues Sæbe leveres som en 500 ml. spray og har en vejledende udsalgspris på 24,95 kroner, mens WindoMatic fra Vileda har en vejledende udsalgspris på 399 kroner. De kan begge købes i alle de førende byggemarkeder med flere.

Vil du have flere gode råd fra Borup Kemi, så tilmeld dig deres nyhedsbrev og få samtidig Kemi-guiden med 150 gode råd – ganske gratis!

Du kan tilmelde dig her

Borup Kemi

Borup Kemi er Danmarks største producent/tapperi af husholdningskemi til både dagligvare- og specialhandlen samt en af de store leverandører til DIY-markedet. Produktionen i Borup omfatter både flydende -og pulverprodukter samt diverse rengørings- og plejeprodukter. I alt tæller sortimentet mere end 3.000 forskellige varianter. Gennemsnitligt står der altid 3 produkter fra Borup i en dansk husholdning.