Ferie for børn.

Hos STIGA elsker vi alle typer af haver. Derfor stræber vi efter at skabe de bedste maskiner og redskaber, så du kan nyde din have.

Tvis Køkkener er skabt fra bunden på vores køkkenfabrik i Tvis. Præcis, som vi har gjort det de sidste 65 år. På den måde ved vi, at vi leverer et køkken efter din smag - og at det holder.

Der er rigtig mange gode grunde til at vælg en sauna fra Tylö. Få inspiration til netop den løsning, der passer til dig.

Se Gustavbergs produktsortiment med målskitser, som gør det enkelt at vælge det rigtige produkt til dit badeværelse (det er også ret smart).

En verden i fliser og sten. Bliv inspireret og lad os guide dig igennem vores udvalg af alverdens fliser, klinker og natursten.

Vi bygger sommerhuse til hele året, til hele familien - og til hele livet. Huse, der ikke kræver konstant vedligehold. Huse, der giver plads til din personlighed.

Den bedste grund til at bygge eget hus er, at I kan få det nøjagtigt, som I vil have det. Den bedste grund til at vælge HusCompagniet er, at vi ved hvordan.

Se mulighederne i Skovbys katalog, der er fyldt med information og inspiration til, hvordan du kan tilpasse Skovby møbler dit hjem og dine behov.

Mosaikhjørnet

Lad dig inspirere af et stort sortiment af fliser i tidens flisetrends. Find smukke former, farver og mønstre, der giver din bolig en personlig stil.

Igland Garagen

Nordens største garage udbyder. Læs en masse om dobbelt garage med lavt tag.

Hos Designa banker hjertet for flot og funktionelt design til fornuftige priser - skabt til din hverdag.

Hvis du elsker at spise udendørs, så er en god grill essentielt. Beefeater tilbyder stilfuldt design, fremragende holdbarhed og et stort udvalg af funktioner.

Unidrain

Stilsikkert design til dit badeværelse. Unidrains gulvafløb er en elegant og funktionel løsning til bruseniche og vådrum.

Vi er et solidt familiefirma, der leverer træpavilloner til hele Danmark, og vi har markedets bedste tilbud. Vore pavilloner gør havedrømme til drømmehave.

Ifö tager udgangspunkt i den skandinaviske naturs farver og kontraster og har skabt et tidløst og funktionelt design.

Blanco

90 års erfaring har gjort Blanco til en af verdens førende og mest prisbelønnende producenter af køkkenvaske, der sætter en ære i at udvikle innovative løsninger.

Aubo

Høj kvalitet, gennemtænkt design og fornuftige priser er kendetegnene for Aubo.

Expo-net

Afled og rens regnvandet med en regnvandsfaskine - enkelt, effektivt og miljøvenligt.

VoresVilla er lagt sammen med idenyt. Sammen skaber vi det absolut bedste hus- og havemagasin og digitale univers.