Dette er en sponsoreret artikel fra Lejlino og Bilka

Få hjælp til drømmeboligen

Heldigvis lever vi mennesker vidt forskellige liv

Men to ting skal de fleste af os igennem: Jagten på drømmeboligen og efterfølgende indretning af lejligheden eller huset. Læs med her og få tips til, hvordan man kan komme igennem begge dele uden at tabe hverken lysten eller modet.

Det kan virke som en næsten uoverskuelig udfordring. Bare tanken alene kan resultere i dårlig nattesøvn og nervøse trækninger, og der findes da også dem, der for alt i verden forsøger at undgå, at havne i lige netop den situation; at skulle flytte fra a til b.

På papiret lyder det jo ellers forholdsvist simpelt, men har man blot en enkelt gang prøvet at rykke teltpælene op, og flytte sig selv, alt det man omgiver sig med og evt. sin familie fra én bolig til en anden, så ved man, at det er alt andet end simpelt! Det kræver overskud og overblik – to størrelser, der i den grad kan være en mangelvare i det moderne familieliv.

Men selvfølgelig er vi nødt til at flytte os fra a til b – i hvert fald en gang imellem – og så består kunsten i at være så velforberedt til det store slag som overhovedet muligt.

Den nemmeste vej til drømmeboligen

Når det kommer til selve boligsøgningen er der i den sammenhæng flere forskellige muligheder. Man kan sætte sig foran sin computer og søge lidt i øst og herefter lidt i vest, og hvis man så er rigtig heldig, støder man på en bolig, der måske – hvis alt går efter bogen – kunne gøre det ud for drømmeboligen.

En anden mere struktureret model er at benytte sig af nogle af de søgetjenester på nettet, der på baggrund af indtastede præferencer finder mulige kandidater til drømmeboligen. Er man eksempelvis på vej til Århus – enten som studerende, enlig eller familie, kunne en side som Lejlino være et sted at starte. Hér er det nemt at krydse sine kriterier for sin næste bolig af, hvorefter tjenesten sørger for det forkromede overblik. Klik for ledige lejligheder i Århus.

På et tidspunkt sker det. Drømmeboligen er efter en intensiv søgning – og for nogle vedkommendes kamp – på plads, og man kan for en kort stund ånde lettet op. Ikke forstået på den måde, at der ikke er yderligere at gøre herfra, men den største bom er passeret og hurra for det! Herfra bliver det nemlig kun nemmere.

Få hjælp til indretningen

Indretningen af drømmeboligen vil typisk være næste naturlige skridt herfra. Og lad os lige slå én ting fast med det samme: Boligindretning bliver aldrig tilfredsstillende, hvis det foregår under stress og jag. Så tag en dyb indånding og tæl langsomt til 10, inden du går i gang med at søge efter inventar og genstande til at udfylde og forskønne din bolig med.

En ny bolig er lig med nye muligheder, og måske særligt når det kommer til opbevaring, kan det betale sig at gøre sig nøje overvejelser om gode løsninger. De fleste af os har som bekendt langt mere, end vi bruger, og derfor er vi altså afhængige af nogle gode opbevaringsløsninger. En rummelig kommode kan være det oplagte valg. Hér kan man nemlig få noget, der både kan forskønne et rum samtidig med, at møblet kan sluge alt fra tøj over sko til smykker og bøger. Hos Bilka finder man prisvenlige kommoder for enhver smag – se udvalget her.

Når indretningen er i hus, er der kun én ting tilbage: At fejre det med dem, man holder af! Så køb en god flaske bobler, inviter venner og familie indenfor i din nye drømmebolig og skål så for, at det på trods af eventuelle bump på vejen kunne lade sig gøre at flytte sig fra a til b!