Dette er en sponsoreret artikel fra Svaneshop.dk og Kija-design.dk

Få styr på hjemmet inden konfirmationen

Har du en søn eller datter, der snart skal konfirmeres, er det en god ide, at du går i gang med forberedelserne allerede nu, hvis det hele skal være klar

For ofte er det ikke bare bordet, der skal dækkes, og ekstra stole, der skal stilles op, når I skal holde konfirmation derhjemme. Det er også rart, at hjemmet tager sig ud fra sin allerbedste side, når I får så mange gæster. Det kan derfor være tid til at få lavet nogle af de hængepartier, som I har i forhold til huset.

Det kan være, at entreen i et stykke tid har trængt til en frisk gang maling. Det kan også være, at I gerne ville have en ny løsning ude på badeværelset med en flot brusekabine, men ikke lige har fået det gjort endnu. Så kan det være en god ide, at du bruger konfirmationen som en deadline for, hvornår det skal være gjort.

Hvis du for eksempel drømmer om en smart bruseløsning i glas, kan du finde den hos www.svaneshop.dk. Når du først har fået den bestilt og leveret, tager det faktisk ingen tid for dig at få den sat op.

Pynt flot op i hele hjemmet

Når den store dag begynder at nærme sig, er det en god ide, at I begynder at se på, hvilken form for pynt I gerne vil have i hjemmet. Det er med til at gøre dagen ekstra festlig, når der er pyntet flot op. Der findes mange forskellige former for pynt. Det kan være en god ide, at du tager din søn eller datter med på råd. Det er jo trods alt deres store dag. Selvom de ikke skal bestemme alt, vil de helt sikkert gerne have et ord indført, når det kommer til pynten til festen.

Ofte er der også forskel på, hvad en dreng vil have i forhold til, hvad en pige gerne vil have. Det er derfor også vigtigt at tænke over. Din datter har måske en masse ideer og meninger om, hvordan det hele skal være. Det er ikke sikkert, at din søn har lige så mange. Så gør din dreng klar til konfirmation ved at vise ham nogle forskellige former for pynt. Selvom han måske ikke har en ide til pynten, når du spørger ham, kan han sikkert sige, hvad han gerne vil have, og hvad han ikke vil have, når han ser det.

Få hjælp til rengøring før og efter konfirmationen

For dig som forælder er der også meget at holde styr på, når du skal holde konfirmation. Det kan derfor være svært at nå, hvis du også skal gøre hele huset rent, inden I får gæster. Derfor er det en god ide, at du hyrer en rengøringshjælp til at gøre rent før og efter konfirmationen. På den måde bliver du ikke lige så stresset over at skulle nå så meget.

Det er ærgerligt, hvis I skal styrte rundt i hele ugen op til konfirmationen for at nå at få gjort huset hovedrent. Der er mange rengøringsfirmaer, der giver dig mulighed for at få gjort hovedrent. Du behøver ikke at bruge dem fast. Du kan bare hyre dem til at komme den ene gang. Det giver dig markant mere tid til at nå alle de andre ting, der skal klares i forbindelse med konfirmationen.

Derudover kan det også være rart for dig, at du har nogen til at hjælpe dig med at gøre rent efter konfirmationen. Der er også meget oprydning og rengøring, der skal klares, når der har været mange mennesker igennem dit hjem i løbet af dagen. Derfor kan det være godt også at have hjælp der.