Det er så nemt at finde ord på alle de ting vi skal lave, når foråret har bidt sig fast, men selv når kulden kan bide i næsen, så er det fint at nappe en tur i haven eller skoven for det er nu vi skal lave lokkende dekorationer.Snehvide og de syv små dværge ser sig omkring i den tætte skov mens et tæppe af mos danner rammen om et indbydende bo. Den svært bevæbnede agent har sat sig på en stor træstamme mens han forsøger at få overblik over et ukendt landskab, den lille råbuk har skjult sig under en hæk af blade. En flok elefanter dypper snablen i det lækre vandfad mens en giraf kigger nysgerrigt på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et par af børneværelsets dyr og figurer i lommen gør haveturen uendelig meget sjovere, ja selv en tur i en af verdens største sandkasser, den jordanske ørken, bliver pludselig til en kendt verden som trækker mange gode timer.

Jordan-billeder-288-752x501

Foråret er månederne, hvor inde og ude kan blandes, og en forårsdekoration med plasticfigurer og materialer fra naturen kan sætte kulør på både entre, trappe og børneværelset, og så er den sjov at hilse på om morgenen.

Læs også: Gedeost direkte fra stalddøren

Borneferie.dk er hjemmesiden for klatrende mødre, fædre med koncentrerede blikke mens de snurrer bjælker sammen til familiens tømmerflåde, og svedige børn, der hylende svinger sig i regnskovens klæbrige lianer eller tilbereder havens frugter over eget bål. Vi er dem alle sammen.

Borneferie.dk dyrker den gode historie, hvor familier fortæller historier om at rejse og bruge naturen med børn til andre familier. Historier, der ægger lysten til selv at drage af sted, og til at dele sine erfaringer og oplevelser med andre, som en væsentlig del af det gode familieliv.

Borneferie.dk vil gennem ideer, tips og fortællinger gøre det nemmere, at være aktiv børnefamilie.

Tekst  Martin Hoffmann Kønig, Borneferie.dk

Foto  Martin Hoffmann Kønig