Så har jeg igen i år været på loppemarked i Bella Center. Det gør jeg af den grund, at det er indendørs og utroligt stort med er cirka 700 stader.

2014-11-22 11.57.26

Det betyder, at der kommer opkøbere og samlere fra hele landet samt fra vores nabolande, så f.eks. varer med tysk eller svensk oprindelse nemmere finder nye ejere. Og da det er indendørs, slipper jeg for at skulle bekymre mig om vejrgudernes humør.

Der har været mange større markeder i københavnsområdet i de seneste par måneder, og det kunne mærkes på folks købetrang – de var ligesom ved at være mætte.

Det var ikke voldsomt indbringende, men jeg fik hilst på en masse kolleger og delt visitkort ud til nye kommende kunder, så alt i alt var det en god weekend.

Jeg kan selvfølgelig ikke lade være med selv at snuse rundt og prøve at finde et godt køb, og det lykkedes vist også denne gang. Jeg købte nemlig dette gamle bagerskilt. Idag er det fedt at indrette med unikke ting og en ting som skiltet er en sjælden effekt.

2014-11-23 15.06.10

Skiltet er helt tilbage fra 40-50´erne og er ca. 90 cm bredt

Det stod ganske kort tid efter i mit vindue på Borups Alle og blev solgt til en japansk kunde, som bragte det med hjem til sin butik. Pris 2.000 kr.

Læs også: Tilbage fra Indien

Tekst  Thomas Bildtoft

Foto  Thomas Bildtoft