I dette rum vil danskerne nødigst have sex

Har danskerne mest lyst til sex i garagen eller på badeværelset? Og hvor mange har haft sex i køkkenet? Bolius har undersøgt, hvor danskerne har haft sex i boligen – og hvor de ønsker det. Se alle tallene her.

De fleste mennesker på denne jordklode dyrker det. Hvor tit, og om det er fornøjelse eller forpligtelse, lader vi stå hen i det uvisse. Vi vil derimod fokusere på det mere væsentlige. Det som alle tænker, når de besøger venner og familie.

Nemlig i hvilke rum danskerne egentlig dyrker – og ikke dyrker – sex.

LÆS OGSÅ: Tabu at sove i hvert sit soveværelse

Lysten falder drastisk uden for soveværelset og stuen

Ikke overraskende er soveværelset det mest populære værelse. Derefter følger stuen. I begge rum er der en stor interesse – cirka 9 ud af 10 danskerne har enten haft sex eller ønsker at have det i både soveværelset og stuen.

Læs også: Det skal du tænke over før du får gardiner i køkkenet

Når det kommer til boligens øvrige rum, falder lysten dog markant. Allerede i det tredje mest benyttede rum til sex, badeværelset, siger cirka hver 5. dansker nej tak.

Det viser en ny undersøgelse, A&B Analyse har foretaget for Bolius Boligejernes Videncenter.

sex

Læs også: 9 gode råd til dit køkken-alrum

Hver anden mand har haft sex i køkkenet

På fjerdepladsen over mest benyttede rum ligger køkkenet, hvor over 60 % enten har haft eller gerne vil have sex. Især mændene er med på idéen om køkkenbordet eller henover opvaskemaskinen. Omvendt siger mere end hver tredje kvinde nej tak til sex i køkkenet.

Jo ældre man bliver, jo mindre er lysten til at have sex i køkkenet. Der er cirka dobbelt så mange 18-34 årige, der har lyst til sex i køkkenet, i forhold til danskere, der har fejret deres femte runde fødselsdag. Også blandt regionerne er der stor forskel – mens de i Syddanmark og Nordjylland er skeptiske over for køkken-sex, er stemningen mere frisk på Sjælland og i Midtjylland.

LÆS OGSÅ: Skal mænd sidde ned og tisse?

Undersøgelsen (fakta til højre)

  • Foretaget af A&B Analyse i juni 2016
  • 167 danskere over 18 år deltog
  • De deltagendes sammensætning af fx køn og geografi matcher den generelle danske befolkning

Kvinder siger nej til sex i bryggers og garage

Undersøgelsen viser, at kvinder er lettere traditionelle, når det kommer til de forskellige rum. Mens kvinderne har mere sex end mændene i de to klassiske rum, soveværelset og stuen, er deres lyst til sex markant mindre end mændenes i boligens resterende rum. Især i bryggerset og garagen er kvindernes sexlyst minimal. I begge rum siger mere end 40 % af de adspurgte kvinder nej.

LÆS OGSÅ: Hver anden single vil bo alene resten af livet