Video: Sådan folder du let dit pop-up telt sammen

De fleste kan blive enige om, at det er let nok at slå et pop-up telt ud, men hvordan er det nu lige, at man folder pop-up teltet sammen igen? Se videoen nedenfor og få svaret.

Læs også: Med børnene i shelter

Pop-up telte gør det endnu nemmere at overnatte under åben himmel

Pop-up telte er en genial opfindelse for de campere, festivalgæster og mange andre mennesker, som ikke vil bruge unødig tid på at sætte et traditionelt telt op.

Pop-up telte kommer typisk i flade, runde hylstre og så vejer de ikke mere end et traditionelt telt, hvilket gør dem nemme at tage med sig.

Telte der selv folder sig ud

Pop-up telte er en forholdsvis ny opfindelse, der består af indbyggede, fleksible ringe, også kaldet hoops, der folder sig ud, når teltet pakkes ud.

Pop-up telte har således en fast form, som det fleksible skellet antager ved udpakning, hvilket gør pop-up telte ekstremt nemme at slå op.

Læs også: Guide til gratis camping i USA

Hvordan folder jeg er pop-up telt sammen?

Det er desværre ikke altid lige så let at folde et pop-up telt sammen, som det er at slå det op. Problemet for mange mennesker er at regne ud, hvordan de fleksible ringe, der udgør teltets skellet, skal samles og foldes for at teltet kan pakkes tilbage i sin originale indpakning.

I videoen nedenfor kan du se, hvordan du hurtigt og let slår dit pop-up telt sammen. God fornøjelse!

Tekst  C. Dahl

Foto  Getty Images