Søren Østergaard har fået mulighed for at give sin uforbeholdne mening om 3 vidt forskellige emner, læs her hvad han prioriterede 

… om at være sin egen borgmester

“Zirkus Nemo er mere og andet for mig end arbejde, det er jo nærmest mit livsværk, og i forhold til mange andre cirkus ligger det i den luksuriøse ende.

Det æstetiske betyder meget for mig, og da jeg er en slags borgmester i den lille landsby, som Zirkus Nemo er, så kan jeg bestemme, hvordan her skal se ud. Det betyder, at der er kælet for detaljerne på pladsen, det er originale vogne og ordentligt håndværk, for sådan vil jeg have det.

Min egen vogn er min arbejdsbase, og det er lidt ligesom på Bakken, hvor teltholderne bor bag forlystelserne – men i modsætning til dem, så flytter vi rundt i landet!”

Læs også: Frank købte faldefærdigt bordel i Sao Luis for 100.000 kroner

 

… om sine kaffevaner

“Når jeg er i Zirkus Nemo, får jeg den bedste kaffe. I det lille køkken i vognen står min gode kaffemaskine, som er sådan en tung italiensk variant. Den bor her, for det er her, jeg er mest.

Hjemme i Bredgade drikker vi Nespresso, det er nemt og hurtigt, og i Thailand er det Nescafé. Når vi er i sommerhuset eller lejer hus i Italien, så har vi god tid og laver espresso på komfuret i en af de der klassiske små aluminiumskander, som du sætter direkte på kogepladen.”

Læs også: Fra Brasilien til Danmark: Elsker friheden – men savner flere badeværelser

… om møbelkopier og fake malerier

“Da vi for nogle år siden købte en lille lejlighed i Thailand, var det nærliggende at indrette med kopivarer af alle de danske designklassikere, som de laver derude.

Men det ER jo netop kopier, og det kan du straks se, og når du er et kvalitetsbevidst menneske, så vil du trods alt ikke have det. Så derfor har jeg valgt kun at få lavet fake malerier, så jeg har både Lundstrøm og Giersing hængende på væggene, lavet efter nogle postkort.

Jeg har fundet en maler, der er knaldende dygtig, det er nærmest uhyggeligt. Men de billeder kommer aldrig hjem til Danmark, det er simpelthen for corny!”

Læs også: Verdensmester i chokolade

Tekst  Cathrine Errboe

Foto  Kristian Holm