Smart nyt produkt reducerer risikoen for ild i din juledekoration.

I Danmark elsker vi levende lys, og særligt i julemåneden spreder de varme, stemning og hygge. De vegetabilske olielys fra Pure candle brænder ikke ned, og er derfor perfekte til juledekorationen.

Levende lys er tæt forbundet med hygge i den mørke tid af året, Når vi mødes med familie og venner foregår det typisk omkring et bord, hvor vi spiser og drikker sammen, og så skal der selvfølgelig lys på bordet. Sølv, sort, petroleum og lilla er de fire nye farver i Pure candle kollektionen, som nu tæller i alt 9 forskellige farver i et flot rustikt look. Det giver mulighed for at skabe en smuk julestemning næsten uanset hvilken stil eller farve du foretrækker.

Læs også: Lav din egen gyldne julekurv a la Bering Blomster

Pure candle er lys, der består af to dele – en udvendig skal, som ikke brænder, men bevarer form og farve samt en indvendig beholder med 100 % vegetabilsk olie. Dvs. når olien er brændt ud, er det nemt at sætte en ny refill i lyset. Brændetiden er 42 timer.

Pure candle Rustik Bloklys forhandles bl.a. i Bauhaus, Bilka, Føtex, Løvbjerg, Jem & fix samt Meny. Vejl. udsalgspris for et sæt bestående af skal og olielys: 39,95 kr. Olierefill: 19,95 kr.

Læs også: Den ægte Manneken Pis – bronzefiguren af en lille tissende dreng

Juledekoration med olielys