Tag med til Københavns mest stilede cykelløb

Vil du heller ikke gå glip af chancen for at iklæde dig dit stiveste puds og for en stund leve som i “de gode gamle dage”? Så tag med til Københavns mest stilede cykelløb, Copenhagen Tweed Ride, der løber af stablen den 14. September 2019. 

Nu er det endnu engang blevet tid til at pudse ventilerne, børste ulden og finde picnickurven frem. For ottende år i træk byder Copenhagen Tweed nemlig velkommen til en begivenhedsrig cykeltur tilbage i tiden, når Copenhagen Tweet Ride 2019 løber af stablen lørdag den 14. september. 

Copenhagen Tweed Ride er en tilbagevendende velklædt cykeltradition, hvor glade deltagere cykler gennem hovedstadens skønne oaser og populære spots i sixpence, seler, voluminøse kjoler og smukke hatte som en hyldest til en historisk tid.

G&T i fint selskab

Nøgleordet er vintage med tweed som gennemgående tema, og som deltager kan du se frem til meget mere end at få adskillige kilometer i benene i et behageligt cykeltempo.

Læs også: Geniale opskrifter: Græskar på nye måder

Turen byder nemlig også på lækre picnicstops undervejs, hvor du blandt andet kan nyde en klassisk Hendrick’s G&T i fint selskab. Som hovedsponsor for den velklædte begivenhed sørger Hendrick’s Gin nemlig – helt i tråd med cykelløbets tema – for væskebalancen med klassiske cocktails. Er du ekstra lækkersulten, kan du også bestille en picnic-kurv for to fra American Pie Company.

God, gammeldags glæde

Niveauet for dresscoden er tårnhøjt. Herrene ankommer med vest, hat og stok, mens damerne cykler med flagrende silketørklæder og blomstrende kjoler. Derfor hædrer Copenhagen Tweed Ride også den gode stil ved at uddele en præmie til cyklisten med den bedste påklædning.

Cykelløbet handler dog ikke kun om velekvipering, tern og vintage. Det handler i høj grad også om den gode etikette på cykelstien og om at skabe god, gammeldags glæde blandt både medtrafikanter og tilskuere. 

Er du klar til at hoppe på jernhesten, kan du stadig nå at købe din billet her. Du kan også læse meget mere om eventet her

 

Læs også: Hjemmebaren hitter i danske hjem

Tekst  Nanna Danborg-Aamand

Foto  PR