Dette er en sponsoreret artikel fra Borup Kemi

Den perfekte grill-spraymaling til din grill

Er du på udkig efter grill-spraymaling til din grill?

Når sommeren har vist sig fra sin bedste side, og grillen har været midtpunktet for hyggelige aftener med familien og venner, kan den nogle gange komme til at se brugt og kedelig ud. Løsningen på dette er Plasti-kote Grill-spray fra Borup Kemi, som giver den helt korrekte matte sorte farve til din grill. Med denne perfekte spraymaling til grillen, får du en overflade, der er yderst vejrbestandig og samtidig særdeles slidstærk, således den kan holde til så ekstreme varmegrader som helt op til 425 grader.

Fremgangsmåde

Plasti-kote Grill-spray kan påføres fra alle vinkler, hvilket gør spraymalingen ideel til de steder, der normalt kan være svære at nå. Den nye ‘Easy-Spray’ teknologi giver en bedre kontrol og gør spraymaling nemmere.

grill-spraymaling
 

Vil du have flere gode råd fra Borup Kemi, så tilmeld dig deres nyhedsbrev og få samtidig Kemi-guiden med 150 gode råd – ganske gratis!

Du kan tilmelde dig her

Borup Kemi

Borup Kemi er Danmarks største producent/tapperi af husholdningskemi til både dagligvare- og specialhandlen samt en af de store leverandører til DIY-markedet. Produktionen i Borup omfatter både flydende -og pulverprodukter samt diverse rengørings- og plejeprodukter. I alt tæller sortimentet mere end 3.000 forskellige varianter. Gennemsnitligt står der altid 3 produkter fra Borup i en dansk husholdning.