Dette er en sponsoreret artikel fra Borup Kemi

Gør grillen klar til bøffer og pølser

Bøffer, pølser, kyllingebryst, grillspyd, koteletter og majs – mulighederne er mange, når der tændes op i grillen, men er din grill klar til sommerens måltider?

Borup Salmiak Spiritus 25% sørger for alt det hårde arbejde, når det kommer til din grill. Få fjernet de fastbrændte mad- og fedtrester på en nem måde.

Salmiakspiritus

Fremgangsmåde

Kom risten i en pose, hæld Borup Salmiak Spiritus 25% i en kop og sæt koppen ned i posen. Luk posen tæt til og lad den stå et par timer udendørs. Rengør herefter med varmt vand. Salmiak-dampene trænger ind i det fastbrændte og får det til at ’krakelere’, så det er nemmere at få af. Se i videoen nedenfor, hvordan du nemt rengør din grill.

Vil du have flere gode råd fra Borup Kemi, så tilmeld dig deres nyhedsbrev og få samtidig Kemi-guiden med 150 gode råd – ganske gratis!

Du kan tilmelde dig her

Borup Kemi

Borup Kemi er Danmarks største producent/tapperi af husholdningskemi til både dagligvare- og specialhandlen samt en af de store leverandører til DIY-markedet. Produktionen i Borup omfatter både flydende -og pulverprodukter samt diverse rengørings- og plejeprodukter. I alt tæller sortimentet mere end 3.000 forskellige varianter. Gennemsnitligt står der altid 3 produkter fra Borup i en dansk husholdning.