3 cocktails der smager af sol og sommer

Når sommersolen bager, er der intet bedre end kølige cocktails til afkøling og afslapning

Aloë Cocktailbar leverer her tre opskrifter på cocktails med en lækker smag af sol og sommer, og du kan lave dem derhjemme.

Aperol Spritz

Den nu klassiske Aperol Spritz er en lækker sommerdrink med en sprudlende smag af appelsin, der er nem at lave og flot at servere.

3 cl Aperol

4 cl mousserende vin

4 cl danskvand

Fyld et stort vinglas med isterninger og hæld mousserende vin op. Tilsæt derefter Aperol og top af med danskvand. Drinken omrøres og pyntes med en appelsinskive inden servering.

Aperol-Spritz

Læs også: Tag med til Københavns mest stilede cykelløb

 

Summer Breeze

Summer Breeze er en frisk og lækker cocktail, der er perfekt til varme sommerdage.

2 cl Absolut Vodka

2 cl De Kuyper Dry Orange Liqeur

¼ appelsin

2 lime skiver

2 teske rørsukker

Ginger Ale

Fyld et højt glas med appelsin, lime og rørsukker. Sukkeret og citrusfrugterne ”muddles” med en morter, hvorefter glasset fyldes med knust is og vodka og orangelikør tilføjes. Drinken toppes af med ginger ale, omrøres og serveres med en spiselig blomst eller en appelsinskive.

Summer Breeze

Bramble

Ingen sommer uden en dejlig gin cocktail! Bramble er en lækker frugtig cocktail med en sød smag af brombær, der er god til en aften på terrassen.

4 cl gin

3 cl frisk limejuice

1 cl sukkersirup

2 cl Giffard Múre

Fyld et lavt glas med knuste isterninger og byg gin, limejuice og sukkersiruppen i glasset. Slut af med brombærsirup, som hældes langsomt udover isen, således at væsken skaber et flot spor ned gennem drinken. Server gerne i Aloë-stilen med rabarberbolche og spiselig blomst eller alternativt med et friskt brombær.

Bramble

Læs også: Sommercocktails

Du kan læse mere om Aloe Cocktailbar her

Tekst  Aloë Cocktailbar

Foto  Aloë Cocktailbar