Aspargesruller med carpaccio og jordbær

Aspargesruller er en nem ret med asparges

– så du ikke skal stå og svede i køkkenet, men kan drikke kølig hvidvin i haven med dine gæster, mens du nyder deres og forsommerens selskab.

Det skal du bruge (opskrift pr person)

  • 8 grønne asparges
  • 8 skiver carpaccio
  • 3 jordbær i skiver
  • 8 store parmesanflager
  • 10 ristede mandler
  • Sirup af mørk balsamico
  • Blade af frisk basilikum

Læs også: Grøntsager og hvidløgsbrød på grill

 

Sådan gør du

  1. Blancher aspargesene, og rul 2 skiver carpaccio om 2 asparges, så der er 4 ruller i alt.
  2. Anret rullerne på en tallerken, drys med jordbærskiver, parmesanflager, ristede mandler (er de ikke købt ristede, så giv den ca. 8 minutter i ovnen på 180 grader), balsamicosirup og friske basilikumblade.

TIP

Hvis du ikke kan finde mørk balsamicosirup, koger du bare en almindelig mørk balsamico ind til ca. 1/3.

Læs også: Parfait med letsaltet nøddekaramel

Tekst  Gry Sara Windelev

Foto  Line Falck Christensen