Blodige muffins med hjernemasse på toppen

Det er bare noget vi leger

Til halloween handler det om at lave lækkerier, der ligner virkelig ulækkert det-kan-man-da-ikke-spise slik. Vi lykkedes ganske godt med disse blodige muffins med hjernemasse sprøjtet ud på toppen.

Som hjerne, lavede vi en smør- og flødeostecreme, som vi farvede med rød og sort frugtfarve – og de smagte hjerne-godt ;)

Til 10 stk hjernemuffins skal du bruge

2 æg
200 g sukker
50 g smeltet smør
200 g mel
1 tsk bagepulver
10 tsk kirsebærsauce med bær

Sådan gør du

Pisk æg og sukker luftigt, hæld smeltet smør i massen og sigt hvedemel og bagepulver i massen.

Fyld lidt dej i bunden af en muffinform, og kom en tsk kirsebærsauce i midten i en lille fordybning.

Fyld mere dej oven på og bag dem i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. Imens de bager, laver du cremen til hjernen.

IMG_0149

Læs også: Gynger gør naturen til en ven

Hjernemasse

200 g blødt smør
150 g flødeost naturel
400 g flormelis
Lidt rød og sort frugtfarve

Pisk smørret, flødeosten og flormelisen let og luftig.
Vend lidt frugtfarve i. Jeg brugte frugtfarve pasta, men almindelig frugtfarve er fint.
Hvis cremen er for blød, må du køle den let inden du sprøjter den på i hjerneformer.

God fornøjelse i “lighuset”

Læs også: Med børnene i shelter

IMG_0150

IMG_0152[1]

grysgryder

Madbloggen GrysGryder

“Jeg er kok og fortæller om min madglæde og mad — og giver dig tips og tricks og opskrifter. Når jeg rejser bringer jeg mine madreportager på bloggen, jeg husker dig på årstidens frugter og grønt og fører dig ind i en verden, hvor køkkener dufter af hjemmebag, steg og frikadeller. Jeg laver også sjov slik.” Gry voksede op på Lolland, hvor hun var med, når dyrene blev slagtet, og hvor hun gik på jagt i naboernes frugthaver.