Blodige muffins med hjernemasse på toppen
Det er bare noget vi leger
Til halloween handler det om at lave lækkerier, der ligner virkelig ulækkert det-kan-man-da-ikke-spise slik. Vi lykkedes ganske godt med disse blodige muffins med hjernemasse sprøjtet ud på toppen.
Som hjerne, lavede vi en smør- og flødeostecreme, som vi farvede med rød og sort frugtfarve – og de smagte hjerne-godt ;)
Til 10 stk hjernemuffins skal du bruge
2 æg
200 g sukker
50 g smeltet smør
200 g mel
1 tsk bagepulver
10 tsk kirsebærsauce med bær
Sådan gør du
Pisk æg og sukker luftigt, hæld smeltet smør i massen og sigt hvedemel og bagepulver i massen.
Fyld lidt dej i bunden af en muffinform, og kom en tsk kirsebærsauce i midten i en lille fordybning.
Fyld mere dej oven på og bag dem i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. Imens de bager, laver du cremen til hjernen.
Læs også: Sådan bygger du let et smukt, lille skrivebord
Hjernemasse
200 g blødt smør
150 g flødeost naturel
400 g flormelis
Lidt rød og sort frugtfarve
Pisk smørret, flødeosten og flormelisen let og luftig.
Vend lidt frugtfarve i. Jeg brugte frugtfarve pasta, men almindelig frugtfarve er fint.
Hvis cremen er for blød, må du køle den let inden du sprøjter den på i hjerneformer.
God fornøjelse i “lighuset”
Læs også: Dampende varm suppe i haven
Tekst Gry Sara Windelev
Foto Gry Sara Windelev