Grønne pizzabunde og blomkålspizza

Hvis du gerne, lige som jeg, vil leve lidt sundere i hverdagene, kan du prøve at lave den nemme blomkålspizza.

Ingredienser til enten 2 store pizzabunde eller 6-8 små

Opskriften er nøjagtig den samme, som til blomkålsfrikadellerne.

1 blomkålshovede ca. 550 gram

4 æg

3 spsk. pesto

4 spsk. Pofiber

Læs også: Pizza med bær

Jeg formede bundene på bagepapir, og bagte dem cirka 30 minutter på 180 grader. Efter fyldet kom på, bagte jeg dem yderligere 15 minutter på 225 grader. Jeg lavede en med friske tomater, bøffel mozzarella og oregano. Frisk grønkål, bøffel mozzarella, rød peber og oregano.

blomkålspizza

Jeg vil dog lige nævne, at bundene IKKE bliver sprøde som en rigtig pizza, men de smager godt, mætter og er sunde.

Læs også: Græskarmuffins

TIP!

Dem jeg ikke brugte, frøs jeg ned, så var der “pizza” på 15 minutter

grysgryder

Madbloggen GrysGryder

“Jeg er kok og fortæller om min madglæde og mad — og giver dig tips og tricks og opskrifter. Når jeg rejser bringer jeg mine madreportager på bloggen, jeg husker dig på årstidens frugter og grønt og fører dig ind i en verden, hvor køkkener dufter af hjemmebag, steg og frikadeller. Jeg laver også sjov slik.” Gry voksede op på Lolland, hvor hun var med, når dyrene blev slagtet, og hvor hun gik på jagt i naboernes frugthaver.