Crostini med lun brie og rosmarinhonning

Er du glad for brie vil du elske denne lune snack.

Opskrift til ca. 20 stk.

Ingredienser

∙ 1 flute

∙ Lidt olivenolie

∙ 1 brie ca. 200g

∙ 3 stængler frisk rosmarin

∙ 1 dl honning

Fremgangsmåde

Skær fluten i skiver på ca. 1 cm.

Dryp lidt olivenolie på skiverne og rist dem i ovnen ca. 5 minutter ved 200 grader.

Kom honning og groft hakket rosmarin i en gryde.

Kog det op og lad det småkoge i ca. 2 minutter.

Sluk og lad det køle let af.

Skær skiver af brien og læg en på hver skive brød.

Jeg brugte en creme brulé brænder til at lune brien med, men du kan også gøre det i ovnen et par minutter ved 180 grader.

Slut af med at komme rosmarinhonningen henover brie crostinierne, når de ligger på fadet.

Læs også: Kylling med appelsinsyltetøj, sesam og ingefær

Tekst  Gry Sara Windelev

Foto  Line Falck Christensen