I fredags gik vi på jagt i bland-selv-slikket og fandt en masse sjove ting vi kunne bruge til at lave spændende Halloween muffins.

IMG_0215

Til 10 stk muffins skal du bruge

2 æg
200 g sukker
50 g smeltet smør
200 g mel
1 tsk bagepulver
10 tsk kirsebærsauce med bær

Læs også: Edderkopper lavet af Oreo kiks

IMG_0227

Sådan gør du

Pisk æg og sukker luftigt, hæld smeltet smør i massen og sigt hvedemel og bagepulver i massen.

Fyld dejen i en muffinform.

Bag dem i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. Mens de bager, laver du smørcremen.

Vampyr-edderkoppen er lavet af smørcreme med sort frugtfarve, hindbærslik, grammofonplader, lakridskrymmel og mini marshmallows som vi klippede over i 2 på skrå.

IMG_0221

Opskriften på smørcreme får du her

200 g blødt smør
150 g flødeost naturel
400 g flormelis
Lidt sort frugtfarve

Pisk smørret, flødeosten og flormelisen let og luftig.
Vend lidt frugtfarve i. Jeg brugte frugtfarve pasta, men almindelig frugtfarve er fint.
Hvis cremen er for blød, må du køle den let inden du sprøjter den på.

Læs også: Blodige muffins med hjernemasse på toppen

IMG_0224

De 3 uhyggelige monstre med farvede øjne du ser øverst, er blot sukkerpastiller med ckokoladefyld, lidt sort smørcreme og knuste orioes som også er brugt til ormene i jord.

Læs også: Rabarbermuffins med lakrids

IMG_0225

grysgryder

Madbloggen GrysGryder

“Jeg er kok og fortæller om min madglæde og mad — og giver dig tips og tricks og opskrifter. Når jeg rejser bringer jeg mine madreportager på bloggen, jeg husker dig på årstidens frugter og grønt og fører dig ind i en verden, hvor køkkener dufter af hjemmebag, steg og frikadeller. Jeg laver også sjov slik.” Gry voksede op på Lolland, hvor hun var med, når dyrene blev slagtet, og hvor hun gik på jagt i naboernes frugthaver.