Pynt op til jul med disse søde, spiselige grankogler.

Hvis du gerne vil prøve at lave andet end den traditionelle konfekt til julens hyggelige dage, er disse søde, små og spiselige grankogler lige sagen.

Få opskriften her:

Det skal du bruge

Opskrift til 8-10 stk grankogler.

  • 100 g peanut butter
  • 75 g smeltet mørk chokolade
  • Ca. 1 dl flormelis
  • 10 saltstænger
  • Ca. 5 dl coco crunch eller andet morgenmadsprodukt som ligner.

Læs også: Opskrift: Marengsjuletræer

Sådan gør du

  1. Bland peanut butter med smeltet mørk chokolade, du kan evt. også bruge en nøddecreme.
  2. Ælt flormelis i og kom massen på køl i ca. 15 minutter.
  3. Byg dine grankogler på et stykke film, så de er nemme at stille på køl.
  4. Byg chokolademassen op i kegleform op omkring en saltstang.
  5. Stik coco pops ind i massen, start nedefra og byg opad.
  6. Når koglen er stor nok, klipper du toppen af saltstangen af.
  7. Drys med lidt flormelis når koglerne skal serveres, så ligner det nyfalden sne.

Læs også: Sådan laver du en stensikker, saftig and juleaften

Tekst  Gry Sara Windelev og Nanna Danborg-Aamand

Foto  Line Falck Christensen