Skal der smørrebrød på bordet, kan de små detaljer gøre hele forskellen på smagsoplevelsen. Vil du servere noget, som er rigtig lækkert og nemt, så lav dine egne ristede løg. Lav rigeligt, for de bliver helt sikkert spist – også bare som de er.

Læs også: Forårsfrisk i boligen og i haven med Bellis

Du skal bruge

1 liter smagsneutral olie
3 løg
Ca. 2 dl hvedemel.
Fint salt evt. med smag

Løg i frituregryde

Sådan gør du

  • Varm olien op. Den må ikke være så varm, at den ryger. Min kogeplade går op til 14, så jeg stiller den på 11 – det plejer at passe.
  • Pil løgene og skær dem midtover fra top til bund. Snit nu dine løg fint. Vend en lille håndfuld ad gangen i mel, ryst det overskydende mel af ved at komme løgene i en si.
  • Løgene friteres gyldne, tages op med en hulske, og lægges på fedtsugende papir.
  • Drys med fint salt, evt. noget med smag.

Læs også: Opskrift: Rodfrugtfritter med selleriremoulade

grysgryder

Madbloggen GrysGryder

“Jeg er kok og fortæller om min madglæde og mad — og giver dig tips og tricks og opskrifter. Når jeg rejser bringer jeg mine madreportager på bloggen, jeg husker dig på årstidens frugter og grønt og fører dig ind i en verden, hvor køkkener dufter af hjemmebag, steg og frikadeller. Jeg laver også sjov slik.” Gry voksede op på Lolland, hvor hun var med, når dyrene blev slagtet, og hvor hun gik på jagt i naboernes frugthaver.