Hjemmelavet avocado-is
Den er grøn, den er sund – og den er populær som aldrig før. Vi hylder avocado med en superlækker hjemmelavet avocado-is med frugt
Opskrift på avocado-is til 4 personer
Ingredienser
- 3 avocado (ca. 300 g)
- 100 g flormelis
- Skal og saft af 1 økologisk citron
- 1 dåse kokosmælk
Læs også: Pæretærte med nougat
Sådan gør du
Det hele køres helt fint på en foodprocessor og køres derefter til færdig is i en ismaskine, hvorefter den er klar til servering.
Har du ikke en ismaskine, så kom massen i fryseren og rør i den hver time, så den ikke danner iskrystaller. Server isen, når den har den perfekte konsistens –efter ca. 5-6 timer, alt efter formen, du fryser isen i.
Serveringsforslag: diverse frugter og evt. mørk pebermyntechokolade. Her er brugt kiwi og kerner fra granatæble.
Læs også: Risengrød med hvid chokolade og rabarberkompot
Tekst Gry Sara Windelev
Foto Line Falck Christensen