Hurtig lagkage med flødeboller, jordbær og “After Eight”
I sidste uge fyldte jeg 43, og havde traditionen tro inviteret min familie. Hvert år laver jeg en flødebollelagkage med jordbær, men i år fik den et lille “farmor-tvist” i form af et lag ‘After Eight’ og lidt nøddekaramel på toppen, som jeg havde tilbage fra den skovbærdessert med rødvin, som jeg lavede i en tidligere udgave af VoresVilla.
Læs også: Smoothies af røde bær
Lagkagen tager ca 15 minutter at lave.
Du skal bruge:
3 lagkagebunde
1/2 piskefløde
2 bakker flødeboller
500 g jordbær
1 pakke After eight
(evt lidt nøddeknas på toppen)
Pisk fløden og brug en dejskraber til at vende den med de 2 bakker flødeboller minus flødebollebundene.
Smør nu lidt på den nederste bund, og fordel After Eight oven på skummet, og kom igen lidt mere skum oven på.
På det næste lag i lagkagen, kommer du lidt skum på og jordbær i kvarte.
Læg den sidste lagkagebund på, og fordel resten af skummet og jordbærrene.
Top evt med lidt hakket nøddekaramel.
Læs også: Kylling med appelsinsyltetøj, sesam og ingefær
Lagkagen kan med fordel laves dagen før.
Hvis du gerne vil have, at bundene skal være lidt svampede, kan du smøre dem med lidt jordbærpuré (blendede friske jordbær) eller jordbærmarmelade.