Hurtig suppe af grøntsagerne fra dagen før

Engang imellem gider jeg ikke lave aftensmad, sådan helt fra bunden altså. Så er det godt at have gemt lidt rester. Her er opskriften på en meget nem suppe med resterne fra gårsdagens aftensmad.

Du skal bruge:

  • Kogte kartofler
  • Blomkål
  • 1 løg (pillet og hakket)
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • en lille håndfuld frisk timian
  • lidt creme fraiche, græsk yoghurt eller kvark

Læs også: Lækre marengs uden æggehvider

Kom det hele i en gryde, og kog det i ca.10 minutter.

Blend suppen og server den med en skefuld af det mejeriprodukt du nu vælger.

Suppe

grysgryder

Madbloggen GrysGryder

“Jeg er kok og fortæller om min madglæde og mad — og giver dig tips og tricks og opskrifter. Når jeg rejser bringer jeg mine madreportager på bloggen, jeg husker dig på årstidens frugter og grønt og fører dig ind i en verden, hvor køkkener dufter af hjemmebag, steg og frikadeller. Jeg laver også sjov slik.” Gry voksede op på Lolland, hvor hun var med, når dyrene blev slagtet, og hvor hun gik på jagt i naboernes frugthaver.