Julemuffins med æbler og julekrydderier
Jens Emil og jeg har lavet de lækreste lette julemuffins med æbler og julekrydderier
Og som du måske kan se, falder æblet ikke langt fra stammen, min kære søn fandt nemlig på, at han ville bruge indpakning fra julestjerner, som skåneærmer. God idé.
Ingredienser til julemuffins
Nedenstående giver cirka 12-14 stk.
100 g blødt smør
250 g brun farin
2 æg
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
1 tsk stødt nelliker
1 tsk tørret ingefær
150 g revet æble (med skræl)
150 g græsk yoghurt 10%
50 g hakkede valnødder
Læs også: Slikkepinde af mini-sukkerstokke
Sådan laver du julemuffins
Pisk smør og farin let og luftigt.
Kom æggene i et af gangen.
Kom revet æble i.
Bland hvedemel med krydderierne og bagepulveret sammen og kom det i.
Til sidst tilsætter du yoghurt og hakkede valnødder.
Fordel det i formene og kom dem i en forvarmet ovn på varmluft ved 200 grader i 18 minutter.
Læs også: Varm kakao med et juletwist