Aller sidste halloween idé fra Grys gryder.

Alt hvad du skal bruge til at lave de små mini-versioner af uhyggelige græskar er:

Kakifrugter (også kaldet Sharonfrugter)

Græsk yoghurt 10%, eller vanilleis.

Kalifrugten smager ret sødt og kan spises med skræl son den er, men her fik jeg ideen at lave den som isdessert.

Start dagen før du skal bruge dem.

Læs også: Lav din egen kødzombie til Halloween

Sådan gør du

Skær toppen af og udhul dem.

IMG_0245
Skær små øjne og en lille mund i, så de ligner græskar. Skær dem ikke for store, da du så risikerer, at isen løber ud.

IMG_0246
Kom dem nu i fryseren, sammen med frugtkødet som du kommer i en pose eller en bøtte.

IMG_0244
Næste dag, blender du frugtkødet med enten yoghurt eller vanilleis, ca 1 spsk. pr frugt.
Kom den blendede masse i frugterne, og sæt dem tilbage i fryseren med det samme.

IMG_0243
Lad dem fryse i ca 1 times tid. Hvis du fryser dem længere end et par timer, er det bedst at bruge vanilleis, da den krystalliserer let med yoghurt.

TIP! Drys lidt vaniljesukker i yoghurten – det smager dejligt.

IMG_0240

Håber i får en festlig halloween og, at i kan bruge nogle af de (u)hyggelige ideer fra Grus gryder ;)

Læs også: Nem græskarsuppe fra Grys Gryder

IMG_0239

grysgryder

Madbloggen GrysGryder

“Jeg er kok og fortæller om min madglæde og mad — og giver dig tips og tricks og opskrifter. Når jeg rejser bringer jeg mine madreportager på bloggen, jeg husker dig på årstidens frugter og grønt og fører dig ind i en verden, hvor køkkener dufter af hjemmebag, steg og frikadeller. Jeg laver også sjov slik.” Gry voksede op på Lolland, hvor hun var med, når dyrene blev slagtet, og hvor hun gik på jagt i naboernes frugthaver.