Kanelæbler er en hyggelig og let ret, der passer per­fekt til travle juledage, eventuelt i selskab med en god kop te eller hvid gløgg. Opskriften er fra Anette Harbech Olesens populære hjemmeside madforlivet.com

Opskrift til 4 personer

4-6 æbler

2 spsk kanel, ægte Sri Lanka kanel

Korn fra 1 vanillestang eller 2 tsk vanillepulver

2 tsk Jomfrukokosolie

Mandler til drys

Læs også: Bjarne Als fra Bering blomster tænker på jul hele året

Fremgangsmåde

Rengør det antal æbler, som I kan spise og skær dem i både. Svits æblebådene i jomfrukokosolie på pan­den og drys med kanel og vanille. Lad dem herefter simre ved svag varme, til de er bløde og lækre. Server dem med hakkede mandler over og eventuelt en klat Skyr, iblandet vanille.

anette0232

Skærmbillede 2015-11-06 kl. 13.18.57

Denne opskrift stammer fra Anette Harbech Olesens hjemmeside www.madforlivet.com. Anette Harbech Olesen er forfatter og blogger om mad og sundhed på hjemmesiden. Her kan du også tilmelde dig hendes gratis, månedlige nyhedsbrev.

Tekst  Anette Harbech Olesens

Foto  Anette Harbech Olesens