Kikærtesalat med rejer, æg og avocado
Når middagen gerne må stå på bordet i en fart, er kikærtesalat et godt og sundt bud på din “fast-food”
I weekenden kan jeg godt lide at løbe en tur i skoven, og når jeg kommer tilbage, skal der altså ikke gå for lang tid, før der er mad på bordet – sund og mættende må den gerne være. Sidste weekend lavede jeg denne salat det tog ca 15 minutter, og jeg blev så mæt, at jeg lige måtte tage en morfar/mormor :-)
Læs også: Kyllingesalat & laksesalat
Kikærtesalat til 2-3 personer
1 dåse kogte kikærter
2 avocado
1/2 agurk
10 cherry tomater
2 smilende æg
200g champignoner
1/2 rødløg
2 lime/citroner
150g rejer
lidt sød chilisauce
evt. blandet salat
Lidt god olivenolie
Sådan gør du
Kog æggene 7,5 minutter hvis de er str.M, store æg koges i 8 minutter.
Skyl champignongerne, skær dem i skiver og kom lime eller citronsaft over dem.
Vend rejerne i lidt sød chilisauce og citrussaft.
Vend de drænede kikærter i olivenolie, cirtussaft, salt og peber.
Skyl, snit, og hak de resterende råvarer, og anret nu din salat på tallerkner, et fad eller en skål.