Koteletter marineret i salviepesto med æbler og løg

Her er en af de retter, som jeg brugte min salviepesto til.

Du skal bruge:
4 koteletter
4 spsk. salviepesto
2 løg
1 æble
300 gram tomater + lidt pesto

Læs også: Jordbærspyd

Jeg marinerede koteletterne i pestoen natten over. Inden jeg gik på job, kom jeg snittede løg, æbler i både ned i en fad, lagde koteletterne ovenpå, dryssede med lidt salt og peber, dækkede det
til med sølvpapir, og kom det i ovnen på 75 grader i 8 1/2 time. Så var der mad, da jeg kom hjem. Jeg skulle blot skylle tomaterne, dele dem og vende dem i lidt pesto. Det er da nemt!

TIP!

Løgene bliver ret sprøde, så hvis du gerne vil have dem bløde, så må du lige sautere dem på panden, inden du kommer dem i ovnen.

Læs også: Grøntsager og hvidløgsbrød på grill

grysgryder

Madbloggen GrysGryder

“Jeg er kok og fortæller om min madglæde og mad — og giver dig tips og tricks og opskrifter. Når jeg rejser bringer jeg mine madreportager på bloggen, jeg husker dig på årstidens frugter og grønt og fører dig ind i en verden, hvor køkkener dufter af hjemmebag, steg og frikadeller. Jeg laver også sjov slik.” Gry voksede op på Lolland, hvor hun var med, når dyrene blev slagtet, og hvor hun gik på jagt i naboernes frugthaver.