Koteletter marineret i salviepesto med squash- og grønkålssalat

Til denne ret skal du, foruden ingredienserne nedenfor, have gang i din helt egen salviepesto.

Du skal bruge

4 koteletter
4 spsk. salviepesto
1 squash i mellemstørrelse
100 gram fint snittet frisk grønkål
1 glas kapers med lagen (100 gram inkl. lage)
Skallen af en økologisk citron
3-4 spsk. ekstra jomfru olivenolie
Peber
Evt. salt (smag til inden, der er meget salt i kapers)

Læs også: Varm kakao med et juletwist

salviepesto

Sådan gør du

Mariner dine koteletter i min. 2 timer i pestoen – gerne 1 døgn.

Riv squashen på en mandolin, eller med et juliennejern. Vend dem sammen med den fint snittede grønkål, og resten af ingredienserne. Lad salaten trække min. 30 minutter.

Steg koteletterne på panden, og server pesto og guacamole til.

Læs også: Andelår med rødløg og havtorn

TIP!

Byt koteletterne ud med hvide torskefisk som f.eks kulmule, kuller eller lange i filet. De er smager rigtig godt, og hvis du er heldig, er de også billigere end torsken.

salviepesto

grysgryder

Madbloggen GrysGryder

“Jeg er kok og fortæller om min madglæde og mad — og giver dig tips og tricks og opskrifter. Når jeg rejser bringer jeg mine madreportager på bloggen, jeg husker dig på årstidens frugter og grønt og fører dig ind i en verden, hvor køkkener dufter af hjemmebag, steg og frikadeller. Jeg laver også sjov slik.” Gry voksede op på Lolland, hvor hun var med, når dyrene blev slagtet, og hvor hun gik på jagt i naboernes frugthaver.