Brug resterne af din laks fra aftensmaden

Jeg gør det næsten til en dyd ikke at smide rester ud, og det giver megen hjernevrideri, for jeg skal jo helst finde på noget nyt hver gang.
Den her opskrift på laksepålæg, er dog noget jeg har lavet meget gennem de sidste 8 år, for den smager rigtig godt, og så kan jeg faktisk bedre lide fiske- og vegetarpålæg, end kødpålæg.

Brug den i sandwich, til en forret med lidt asparges eller sprøde salater til,  eller bare på et godt stykke rugbrød, og nyd det gerne til en frokost i haven.

IMG_8724

Læs også: Vietnamesisk kyllingesuppe med fuldkornsnudler

Laksepålæg til 4 pers.

150 g bagt laks
100 g græsk yoghurt
1 fed revet eller presset hvidløg
75 g. agurk i små tern ca. 0,5 x 0,5
50 g hakkede soltørrede tomater
2 spsk. kapers
1 lille håndfuld hakket dild
Frisk kværnet peber
evt. salt men pas på, kapers er ret salte i sig selv

Alle ingredienser blandes og det hele smages til.
Pynt evt. med lidt dild, hvis du ikke kan lide dild, kan purløg også bruges.

IMG_8725

Læs også: Agurkeskåle med ørredmousse

grysgryder

Madbloggen GrysGryder

“Jeg er kok og fortæller om min madglæde og mad — og giver dig tips og tricks og opskrifter. Når jeg rejser bringer jeg mine madreportager på bloggen, jeg husker dig på årstidens frugter og grønt og fører dig ind i en verden, hvor køkkener dufter af hjemmebag, steg og frikadeller. Jeg laver også sjov slik.” Gry voksede op på Lolland, hvor hun var med, når dyrene blev slagtet, og hvor hun gik på jagt i naboernes frugthaver.