Opskrift til ca. 25 stk. marengsjuletræer

• 3 bægre past. æggehvide (4 æggehvider)

• 1 knivsspids fint salt

• 225 g flormelis

• Grøn frugtfarve

• krymmel

Læs også: Oreo Snemænd

Fremgangsmåde

Pisk æggehviderne stive med saltet. Sørg for, at hviderne har stuetemperatur.

Pisk nu massen i 7-10 minutter, mens du løbende tilsætter flormelisen.

Vend lidt grøn frugtfarve i massen, og kom den op i en sprøjtepose med en rund tyl.

Sprøjt træerne på bagepapir af tre omgange.

Først starter du med en stor klat, så en mellem, og til sidst den mindste, som bliver toppen på træet.

Drys krymmel på træerne og bag dem i ca 3 timer på 65 grader.

Du kan også bage dem på 40 grader natten over.

Læs også: Claus Dalbys guide til julekrans med røde bær

Tekst  Gry Sara Windelev

Foto  Line Falck Christensen