Giv julebordet farve med disse søde marengsjuletræer. Få opskriften her.

Disse små marengsjuletræer er et kreativt indslag til julebordets traditionelle kager – og så er de nemme at lave!

Få opskriften her:

Det skal du bruge

Opskrift til ca. 25 stk. 

  • 3 bægre past. æggehvide (4 æggehvider)
  • 1 knivsspids fint salt
  • 225 g flormelis
  • Grøn frugtfarve
  • Krymmel

Læs også: Mandelkager med marengs og lemoncurd

Sådan gør du

  1. Pisk æggehviderne stive med saltet. Sørg for, at hviderne har stuetemperatur.
  2. Pisk nu massen i 7-10 minutter, mens du løbende tilsætter flormelisen.
  3. Vend lidt grøn frugtfarve i massen, og kom den op i en sprøjtepose med en rund tyl.
  4. Sprøjt træerne på bagepapir af tre omgange.
  5. Først starter du med en stor klat, så en mellem, og til sidst den mindste, som bliver toppen på træet.
  6. Drys krymmel på træerne og bag dem i ca 3 timer på 65 grader.
  7. Du kan også bage dem på 40 grader natten over.

… Og servér!

Læs også: 5 tips til at få succes med julestjerner

Tekst  Gry Sara Windelev og Nanna Danborg-Aamand

Foto  Line Falck Christensen