Nektarinsalat med spinat, timian og mandler
Når det er blevet sommer, skal der grilles og aftensmaden skal helst kunne tilberedes hurtigt og indtages udendørs. Tilbehøret er lige så vigtigt som kødet og de tunge grillbøffer, må gerne suppleres med noget frisk og også gerne lidt syrligt.
Her er en hurtig og lækker salat, som du kan lave til grillmaden.
Læs også: Kyllingesalat & laksesalat
Nektarinsalat med spinat, timian og mandler
Det skal du bruge
1 pakke baby spinat
5 nektariner eller ufo-ferskner
En stor håndfuld ristede mandler
Lidt frisk timian, gerne citrontimian
10 cherrytomater
God olivenolie
Hvid balsamico
Sådan gør du
Start med at riste mandlerne, ca.8 minutter ved 180 grader i ovnen.
Skær nektarinerne og tomaterne i både, og vend dem med timian, olivenolie, balsamico, lidt salt og friskkværnet peber.
Fordel den skyllede spinat på et fad, kom tometer og nektariner på. Hæld saften fra tomaterne og nektarinerne over salaten.
Top med hakkede ristede mandler.
(relateret]