Nektarinsalat med spinat, timian og mandler

Når det er blevet sommer, skal der grilles og aftensmaden skal helst kunne tilberedes hurtigt og indtages udendørs. Tilbehøret er lige så vigtigt som kødet og de tunge grillbøffer, må gerne suppleres med noget frisk og også gerne lidt syrligt.

Her er en hurtig og lækker salat, som du kan lave til grillmaden.

Læs også: Grønkål med rødpesto, feta og ristede mandler

Nektarinsalat med spinat, timian og mandler

Det skal du bruge

1 pakke baby spinat

5 nektariner eller ufo-ferskner

En stor håndfuld ristede mandler

Lidt frisk timian, gerne citrontimian

10 cherrytomater

God olivenolie

Hvid balsamico

Sådan gør du

Start med at riste mandlerne, ca.8 minutter ved 180 grader i ovnen.
Skær nektarinerne og tomaterne i både, og vend dem med timian, olivenolie, balsamico, lidt salt og friskkværnet peber.
Fordel den skyllede spinat på et fad, kom tometer og nektariner på. Hæld saften fra tomaterne og nektarinerne over salaten.
Top med hakkede ristede mandler.

(relateret]

Nektarinsalat

grysgryder

Madbloggen GrysGryder

“Jeg er kok og fortæller om min madglæde og mad — og giver dig tips og tricks og opskrifter. Når jeg rejser bringer jeg mine madreportager på bloggen, jeg husker dig på årstidens frugter og grønt og fører dig ind i en verden, hvor køkkener dufter af hjemmebag, steg og frikadeller. Jeg laver også sjov slik.” Gry voksede op på Lolland, hvor hun var med, når dyrene blev slagtet, og hvor hun gik på jagt i naboernes frugthaver.