Her får du en nem og lækker opskrift på græskarsuppe for 2

Opskrift til 2 personer

1 stor hokaido
2 spsk olivenolie
2 løg
2 fed hvidløg
1 tsk timian
2 tsk knust spidskommen
2 tsk tørret koriander
1 tsk tørret ingefær/5 cm frisk revet ingefær
1 dåser kokosmælk (skyl efter med vand)
Salt og peber

Læs også: Lækker suppe med kantareller

Sådan gør du

Kom olivenolie, græskartern og grofthakkede løg i gryden og sauter dem i minimum 5 minutter. Kom hakket hvidløg, spidskommen. koriander og ingefær ved, og sauter yderligere 5 minutter.

Kom kokosmælk ved, fyld dåsen med vand, og hæld det ved også.
Lad suppen koge i 20-30 minutter. Blend suppen helt glat, og smag til med salt og peberTIP. Hokaido-græskar skal ikke skrælles, da skrællen er tynd.

Læs også: Grillet peberfrugtsuppe med kylling og revet ost

Lækker græskarsuppe

Tekst  Gry Sara Windelev

Foto  Gry Sara Windelev