Opskrift | Radicchiosalat med blåbær og pekannødder

Giv dine varme retter et friskt og syrligt indslag med denne radicchiosalat med blåbær og pekannødder.

En god salat er prikken over i’et, når du skal servere et lækkert måltid. Friskhed, syrlighed og sødme er nøgleordene, når du skal lave en velsmagende salat – og med denne opskrift på en sommersalat med radicchiosalat og blåbær får du alle smagsnuancerne med.

Se hele opskriften her.

Det skal du bruge

Opskrift til en portion 

Salat

  • 1 håndfuld radicchiosalat
  • 30 g blåbær
  • 1 håndfuld brøndkarse
  • 15 g tørrede tranebær
  • 10 g pekannødder

Dressing

  • 1 tsk olivenolie
  • Salt og peber

Læs også: Smørrebrød med tyndsteg

Sådan gør du

  • Skyl salat, blåbær og brøndkarse og lad det hele dryppe af.
  • Snit radicchiosalaten i skiver og anret den på et fladt salatfad eller en tallerken.
  • Bland med plukket brøndkarse.
  • Fordel blåbær, tørrede tranebær og pekannødder hen over salaten.
  • Krydr med salt og peber og dryp til sidst lidt god olivenolie henover.

… Og servér!

Opskriften er skrevet af Rebecca Leth-Nissen Johansen. Find endnu flere nemme og lækre opskrifter i kogebogen Glade tarme med low foodmap diet salater, der guider dig til at lave sunde og smagfulde salater. Bogen er udgivet af Muusmann Forlag og koster 150 kroner.

Læs også: Kyllingesalat & laksesalat

Tekst  Rebecca Leth-Nissen Johansen

Foto  Rebecca Leth-Nissen Johansen