Opskrift | Whisky Pineapple Cocktail
Nyd de varme dage med denne forførende cocktail med whisky, ananasjuice og masser af sommersmag!
Når sommerdagene bliver varme, findes der næsten ikke noget bedre end smagen af en kold og forfriskende sommercocktail. Byd dine gæster på denne lækre udgave, der både gør sig godt på en strandseng i solen og på terrassen om aftenen. Få opskriften her:
Det skal du bruge
- 4 cl. whisky. Vi brugte The Famous Grouse Whisky
- 2 cl. tranebærjuice
- 2 cl. limejuice
- Ananasjuice
- Fersk ananas til garniture
Læs også: 3 cocktails der smager af sol og sommer
Sådan gør du
1. Fyld et highball glas helt op med isterninger.
2. Hæld whisky, tranebærjuice og limejuice, og rør forsigtigt.
3. Toppes med ananasjuice og en frisk skive med ananas på kanten.
Tip
Servér drinken i en udhulet ananas.
Tekst Nanna Danborg-Aamand
Foto Matografen