Rabarbermuffins smager skønt med lakrids, her får du min egen fantastiske opskrift

Ingredienser

  • 3 dl hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 æg
  • 2 dl sukker
  • 1 dl mælk
  • 1 dl vindruekerneolie

Læs også: Svinekæber i øl og salvie med solbærsyltetøj

Fremgangsmåde

Det hele røres sammen i en skål i den rækkefølge, det står skrevet.

Derefter kommes følgende i: 150 g sød finsk lakrids (i stykker á 1 cm) Rabarber ligeledes i små stykker

Dejen kommes i muffin forme

Bages i ca 15-18 min. ved 200°

Lakridsglasur

  • 8 Kick lakridskaramelstænger
  • 4 spsk vand
  • 10 spsk flormelis

Knæk stængerne i mindre stykker, smelt dem i en gryde ved svag varme.

Rør vandet i, derefter flormelis lidt ad gangen, til glasuren er helt glat og uden klumper.

Læs også: Chokoladekage med Guinness og friske bær

Tekst  Gry Sara Windelev

Foto  Peter Boel og Fredrik Jimenez