Rabarbermuffins med lakrids
Rabarbermuffins smager skønt med lakrids, her får du min egen fantastiske opskrift
Ingredienser
- 3 dl hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 2 æg
- 2 dl sukker
- 1 dl mælk
- 1 dl vindruekerneolie
Læs også: Spinatsalat med jordskokker og hasselnødder
Fremgangsmåde
Det hele røres sammen i en skål i den rækkefølge, det står skrevet.
Derefter kommes følgende i: 150 g sød finsk lakrids (i stykker á 1 cm) Rabarber ligeledes i små stykker
Dejen kommes i muffin forme
Bages i ca 15-18 min. ved 200°
Lakridsglasur
- 8 Kick lakridskaramelstænger
- 4 spsk vand
- 10 spsk flormelis
Knæk stængerne i mindre stykker, smelt dem i en gryde ved svag varme.
Rør vandet i, derefter flormelis lidt ad gangen, til glasuren er helt glat og uden klumper.
Læs også: Hjemmelavet avocado-is
Tekst Gry Sara Windelev
Foto Peter Boel og Fredrik Jimenez