Salat med vandmelon, chili og balsamicosirup

Her er en lille idé til hvordan du serverer vandmelonsalat på en ny måde. Det er nemt og ser rigtig fint ud.

Jeg har brugt:

Vandmelon
Fetaost eller mozzarella
Hakket rød chili
Frisk koriander, persille eller basilikum
Til allersidst, har jeg kommet balsamicosirup på. Den flyder hurtigt ud, så det skal først være ved servering du kommer den på.

Hvis du ikke kan finde balsamicosirup, køber du en mørk balsamicoeddike og koger den ind til ca 1/3 Du skal huske at tjekke konsistensen undervejs.
Det gør du ved at komme lidt på en ske og lad det køle af, det skal være sødt i smagen og ikke eddikeskarpt.
Hvis den bliver for tyk, kan du komme en lille smule vand i mens siruppen er varm.

Læs også: Marinerede kyllingelår med bagte gulerødder og rødløg

IMG_9217

grysgryder

Madbloggen GrysGryder

“Jeg er kok og fortæller om min madglæde og mad — og giver dig tips og tricks og opskrifter. Når jeg rejser bringer jeg mine madreportager på bloggen, jeg husker dig på årstidens frugter og grønt og fører dig ind i en verden, hvor køkkener dufter af hjemmebag, steg og frikadeller. Jeg laver også sjov slik.” Gry voksede op på Lolland, hvor hun var med, når dyrene blev slagtet, og hvor hun gik på jagt i naboernes frugthaver.