Denne selleriremoulade er lækker, sprød og fuld af smag

Opskrift til 4 personer

• 1 knoldselleri skrællet (ca. 300 g.)

• 1 fed hvidløg

• 2 tsk. dijon sennep

• 10 cornichoner

• 2 spsk. kapers (evt. salt-kapers)

• 100 g kvark

• 100 g mayonnaise

• 1/2 bundt hakket dild

Læs også: Bagte gulerødder i flotte farver

 

Fremgangsmåde

Riv sellerien groft.

Blend hvidløg, sennep, cornichoner, 1 spsk. kapers, kvark og mayonnaise og vend dressingen med sellerien.

Lad den trække i køleskabet, gerne natten over.

Inden servering vender du hakket dild i og drysser med 1 spsk. kapers.

Læs også: Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Tekst  Gry Sara Windelev

Foto  Line Falck Christensen