Spaghetti med stenbiderrogn
Det er spændende at finde nye retter med de lækre stenbiderrogn – vi elsker dem med blinis og creme fraiche, men de er også lækre i pastaretter
Spaghetti med stenbiderrogn – Opskrift til 4 pers.
- 250 g rå spaghetti
- 100 g hakkede skalotteløg
- 40 g smør
- 1-2 fed hvidløg
- Skal af 1 økologisk citron
- 100 g creme fraiche 38%
- 2 dl. pastavand fra den kogte pasta
- ½ bundt basilikum
- Ca. 150 g stenbiderrogn
Læs også: Lav din egen dyrk-selv pizza og server med frisklavet iste
Sådan gør du
- Kog spaghettien i saltet vand. Husk at gemme 2 dl., når du hælder vandet fra.
- Sauter skalotteløgene i smør, til de er klare – de skal ikke tage farve.
- Kom finthakket hvidløg, revet citronskal og creme fraiche ved, og hæld pastavandet på. Lad det koge op, og vend det rundt med den kogte spaghetti.
- Smag til med salt og friskkværnet peber. Kom til sidst frisk hakket basilikum i.
- Anret spaghettien på 4 tallerkner, og fordel stenbiderrognen. Pynt evt. med et topskud af basilikummen.
Læs også: Ny trendy tomat med mange funktioner
Tekst Gry Sara Windelev
Foto Line Falck Christensen