Spinatsalat med jordskokker og hasselnødder

Jordskokker er ikke de nemmeste at arbejde med, men de har en fantastisk nøddeagtig smag, så det er bestemt besværet værd. Prøv denne lækre salat.

Ingredienser til salat med jordskokker og hasselnødder

1 pose babyspinat
10-15 jordskokker
25g ristede hasselnøddeflager
1 økologisk citron
Lidt ekstra Virgin olivenolie
Salt og peber

jordskokker

Vask jordskokkerne grundigt og skrub dem helt fri for jord. Du kan også skrælle dem hvis du vil. Snit dem i tynde skiver, og mariner dem i revet citronskal, saften fra citronen, lidt olivenolie, salt og peber.

Lad dem trække i minimum 30 minutter. Rist hasselnøddeflagerne i ovnen på 180 grader i 6-8 minutter. Skyl spinaten og saml din salat.

Læs også: Lækker laks til pålæg


TIP!

Du kan sagtens lave dine jordskokker flere timer før du skal spise dem, når blot du marinerer dem. Det bliver de kun bedre af.

Hvis du vil lave salaten ekstra lækker, kan du dryppe lidt trøffelolie henover.