Tag til havefestival med Copenhagen Garden Spritz

I dag åbner Copenhagen Garden 2019, Danmarks største havefestival. Det fejrer vi ved at give dig opskriften på haveudstillingens lækre signatur drink her.

Fra den 20.-23. juni inviterer Haveselskabet til fire dage fyldt med spændende udstillinger, shows og rendyrket haveglæde, når Copenhagen Garden 2019 løber af stablen.  Med intet mindre end otte showhaver, ni inspirationshaver, et omfattende show- og eventprogram og over 100 stande med alt godt til havelivet kan du finde masser af inspiration til din egen have.

Om du ynder at plante nydelige blomster i krukker, lade haven gro vildt og bæredygtigt eller glæder dig til at plukke urter fra køkkenhaven, kan du blive klog på de nyeste tendenser og blive inspireret af de mange haveentusiaster der besøger festivalen.

Én ting er i hvert fald sikkert. Efter en weekend på Copenhagen Garden har du oplevet meget forskelligt havedesign og er blevet inspireret med alle sanser af både syn, dufte og følelser – og måske fået endnu mere haveglæde! Biletter til Copenhagen Garden koster 200 kroner og kan købes her. Se hele programmet her.

Opskrift |  Copenhagen Garden Spritz

Ethvert ægte ”flowershow” har selvfølgelig en signatur drink – og Cph Garden har den smagfulde Copenhagen Garden Spritz. Det er en let og blomstret spritz der gør sig fortrinligt på terrasser og i orangerier. Drinken på billedet er ikke ‘Copenhagen Garden Spritz’ – vi vil nemlig ikke afsløre alt før festivalen er slut.

Det skal du bruge

  • Et mål Mulberry Rose Aquavit
  • Et mål Lillet blanc
  • En mellemtør Cider – for eksempel Ecusson L’Essentiel

Sådan gør du

  • Hæld Mulberry Rose Aquavit og Lillet blanc i et glas med rigeligt is.
  • Top med en mellemtør cider.
  • Pynt med havens blomster … og nyd!

Tekst  Nanna Danborg-Aamand & Haveselskabet

Foto  Haveselskabet