Varm kakao er skønt på en kold vinterdag. Giv den et juletwist med pebermyntebolsjer.

Du skal bruge:

8 dl mælk
3-4 spsk kakao
3-4 spsk sukker
2 dl piskefløde
40 gram pebermyntebolsjer

Varm kakaoen. Pisk flødeskummet og vend tilsidst knuste bolsjer i. Gem evt. lidt til at drysse med.

Læs også: Vælg den rigtige og billigste juletræsfod til juletræet

juletwist

grysgryder

Madbloggen GrysGryder

“Jeg er kok og fortæller om min madglæde og mad — og giver dig tips og tricks og opskrifter. Når jeg rejser bringer jeg mine madreportager på bloggen, jeg husker dig på årstidens frugter og grønt og fører dig ind i en verden, hvor køkkener dufter af hjemmebag, steg og frikadeller. Jeg laver også sjov slik.” Gry voksede op på Lolland, hvor hun var med, når dyrene blev slagtet, og hvor hun gik på jagt i naboernes frugthaver.