Varmrøget laks på ristet rugbrød
Jeg elsker smørrebrød og danske frokoster. Helst i det fri – men kan det ikke lade sig gøre, er der dog ikke noget som en lille snaps og et godt stykke smørrebrød med varmrøget laks. Det kan få mig i sommerhumør uanset vejret.
Læs også: Kyllingesalat & laksesalat
Varmrøget laks på ristet rugbrød
Varmrøget laks
Ristet rugbrød
Rygeost
Agurk
Radiser
Rødløg
Purløg
Rist rugbrødet og smør det med rygeost.
Skær radiser og agurk i så tynde skiver som muligt og fordel lidt
under og over laksen. Drys med hakkede løg og purløg.
TIP. Du kan sagtens bruge andre former for røget fisk. Hvis du vælger makrel, kan du jo toppe den med en rå æggeblomme.
Skål og velbekomme
Læs også: Hjemmelavede ristede løg